Meebewegen op de golven van verandering

Op weg naar het nieuwe normaal

19 mrt 2020

Daar zitten we dan .. thuis .. de dagen anders dan normaal.
Het normaal dat we kennen bestaat niet meer. In ieder geval voorlopig niet meer en ook daarna zal het anders zijn, is mijn verwachting.

Deze anders-dan-anders-dagen vragen om extra flexibiliteit en creativiteit. Voor de klanten waar ik mee werk, is dat meestal geen enkel probleem. Zij zijn daar echt heel goed in. Dus de ideeën die komen wel, die stromen wel door, misschien zelfs meer dan normaal.

Waar ze wel tegenaan lopen, is het vertalen van al die goede ideeën in concrete acties. Voor hun gevoel dringt de tijd. Het geduld om al die plannen te vertalen in concrete acties ontbreekt. Als die creativiteit op volle toeren draait, zien ze al snel door de bomen het bos niet meer.

Zo begrijpelijk, maar ook zo zonde. Want kansen gaan alleen iets brengen als er acties aan gekoppeld zijn. Meebewegen op de golven van verandering lukt niet met alleen maar grote visies en wilde plannen. Er zijn ook gestructureerde, gedetailleerde planningen en acties nodig.

Die kansen grijpen en vertrouwen houden dat het goed komt, daarin zou ik graag wat betekenen voor iedereen wiens hoofd overloopt van mooie plannen, kansen, visies, vergezichten.
Tot 18 april maak ik daarom kosteloos een uur voor je vrij om samen te sparren over het vertalen van die plannen in concrete projecten, structuren, acties, stappenplannen.

Want dat is wat ik doe. Creatieve mensen, die een plan willen realiseren en eigenlijk niet zo goed zien waar voor en achter is en hoe ze stap voor stap constructief voortgang kunnen boeken, die help ik om al die gedachten in hun hoofd te organiseren. Juist in die gedachten zit de kennis over de  gewenste richting en benodigde stappen. Met tips en vragen kan ik ondersteuning bieden om die kennis te structureren en concreet te maken, zodat zij effectief in actie blijven.  

Mocht je interesse hebben, stuur mij een bericht. Dan plan ik een afspraak met je.

Realiseer jouw doelen

Samen met jou schep ik helderheid in grote en kleine projecten, zodat je in rust en met vertrouwen nieuwe stappen kunt zetten.