Begin with the end in mind

- Stephen Covey -

Priklocatie

2 jun 2021

De eerste prik zit erin! Mijn arm voelt alsof er een enorme blauwe plek zit, maar een kniesoor die daarop let, want nog één te gaan en de wereld ligt weer open.  

De prik locatie was enorm. Ik had direct een associatie met de vertrekhal van Schiphol. Niet in de laatste plaats omdat er een vrouw voor mij liep en het ‘crew’ label aan haar koffers duidelijk wees op een aanstaande vlucht.

Lekker efficiënt. Zo hoefde zij niet weer naar huis om haar spullen te halen. Dat scheelt een hoop tijd.

Wij waren vrij snel aan de beurt.  Weer buiten gekomen, bleek de rij inmiddels te zijn gegroeid tot zeker honderd meter. Dit had weleens een behoorlijke stressfactor voor de vrouw met de koffers kunnen zijn. Zou zij een flinke marge hebben ingebouwd? Of had zij dan prikloos moeten vertrekken?  

Want één ding is zeker: het vliegtuig wacht niet. Dat is het uitgangspunt. Voor jouw project geldt dat ook: begin met het einde voor ogen. Eerst kijken waar je heen wilt, wat ervoor nodig is en dan, vanuit dat eindpunt, terugrekenen naar wat je te doen hebt.

Is jouw deadline concreet en weet je wat je te doen staat? Als je hier hulp bij kunt gebruiken, spreek ik je graag. Dit is de link: https://tanjacornelissen.nl/vip-intens/

Realiseer jouw doelen

Samen met jou schep ik helderheid in grote en kleine projecten, zodat je in rust en met vertrouwen nieuwe stappen kunt zetten.