Back on track

Met één gesprek weer grip op je project

Er ligt een prachtig project op je bordje. Waar je graag een spetterend succes van maakt.

 

Eén probleem: het lijkt niet van de grond te komen….

  Nog niet zo lang geleden lag je stuiterend van energie lag je in bed omdat je zo’n supergaaf plan had bedacht. Het is nu weken later en er is nog steeds niets gebeurd.

  Er ligt zoveel op je bordje, dat je je afvraagt hoe je ooit weer overzicht krijgt.

  Je verliest jezelf in allerlei randzaken en doet niet meer waar je goed in bent en wat past bij jou of jouw organisatie.

  Je verliest niet alleen het vertrouwen in een goede afloop van dit project, maar ook in jezelf.

  Je enthousiasme en energie zijn met de noorderzon vertrokken.

 

In de video heet dit traject VIP focus. Zelfde traject, oude naam.

Hoe zou het zijn als je weer helemaal zin hebt in je project en je super helder hebt welke stappen je wilt maken?

Benieuwd hoe dat er voor jou uit ziet?
Boek hier een vrijblijvend gesprek

‘Back on track’ zorgt dat dat werkelijkheid wordt.

Lekker kort en praktisch. Want natuurlijk heb je eigenlijk geen tijd. Dat is juist het probleem. Je wilt alleen de controle terug en weten hoe je verder kunt om succes te krijgen. En snel ook.

Daarom een kort, 1 op 1 traject om je werk in no time weer op de rails te hebben voor € 475 (exclusief BTW)

Wat kun je verwachten?

  LIVE sessie van twee uur met mij. Hier ontwarren we de chaos van jouw project en al het andere werk dat er ook nog ligt. Daarvoor gebruik ik mijn ervaring die ik de afgelopen 30 jaar heb opgebouwd en de kennis die ik in de praktijk heb opgebouwd en de trainingen en coaches die ik heb gevolgd. In 2 uur heb je helderheid over jouw project en hoe dat je dat voor elkaar krijgt, naast al het andere werk dat je ook nog moet doen. En heb jij je zekerheid terug!

  Een op maat gemaakt schema waarop je in één oogopslag alles ziet wat je wilt en moet doen. Hoe je dat gaat doen en wat de struikelblokken zijn. Dit schema kun je boven je bureau hangen om telkens te zien hoe ver je bent.

  Een weergave van het gesprek inclusief vragen als aanvulling op het schema. Dit document kun je gebruiken om scherpere keuzes te maken en effectiever aan de slag te gaan.

Boekje op maat. Handige richtlijnen, methoden en tips als hulpmiddel om meer grip op je werk te krijgen en te houden. 

  Telefonische sessie van een uur. Hierin kun je al je vragen kwijt over hobbels die je tegenkomt en die vragen die je hebt.

 

Natuurlijk kun je gewoon door blijven modderen. Maar juist stilstaan, overzicht krijgen en een plan maken, gaan jou helpen om de resultaten te boeken waar je zo naar verlangt.

Aan het eind van dit traject:

  • Overzie je het hele project. Weet je hoe je het gaat aanpakken én krijg je het project stap voor stap wél voor elkaar.
  • Krijg je de benodigde informatie voor een goed verloop van je project toch nog binnen. Je durft erom te vragen en je weet precies hoe je dat tactisch én effectief doet.
  • Heb je inzicht in het verloop van het project en de onderliggende dynamieken, waardoor je weet wanneer problemen zich kunnen voordoen en wat je dan kunt doen. Die deadline, die haal je!
  • Heb je je standpunt ingenomen. Hoeveel belangen er ook meespelen, het is nu weer duidelijk waar je precies naartoe wilt en hoe je dat gaat doen. Die duidelijkheid levert jou niet alleen tijd op, maar zo ga je ook recht op je doel af. Op naar resultaat!
  • Heb je rust in je hoofd, omdat je overzicht hebt en weet welke stappen je gaat zetten. Geen uitstellen meer, maar je gaat gewoon, want je hebt weer zin in je project. Je hebt vleugels gekregen.

Ik was al een aantal keer met mijn plannen vast gelopen, waardoor ik Tanja in heb gevlogen :).
Tanja kwam voor de VIP intens in de middag bij me thuis. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Ze had zich goed voorbereid op deze middag zodat we gelijk aan de slag konden. Ze vroeg mij te vertellen op een ontspannen persoonlijke manier over wat ik met mijn bedrijf neerzet, wat mijn drive is en wat ik het allerleukste vind te doen. Wat ik geweldig vond is dat er na een uur een doelgroep en plan uit rolde! Deze had ik nooit gekozen wanneer ik de opdracht zou krijgen een doelgroep te kiezen. Voor het eerst zou ik aan de slag gaan met iets wat  ik echt graag doe en wil delen met de wereld. We maakten een plan, deze van iets groots naar stappen die ik nu kan gaan ondernemen. De kracht van Tanja is dat ze kijkt naar wat er is, de valkuilen en blokkades samen bekijkt en vervolgens mee te denken hoe het wel haalbaar wordt. Ik ben enorm blij met deze intense middag, die een groot startschot is voor een mooi project. Deze keer echt vanuit mezelf, ik heb er alle vertrouwen in! En het is nog leuk ook. Nu hebben we regelmatig een online afspraak waarin we de vorderingen en richting samen bekijken wat ik als enorm waardevol ervaar. Steeds terug die focus 🙂 Kortom, echt een aanrader! 

Anne de Meij

Eigenaar, Move to mend

Tanja maakt deel uit van mijn netwerk. In die hoedanigheid heeft Tanja een gesprek met mij gehad over mijn bedrijf ENZO ERFRECHT. In dit gesprek toonde Tanja zich als een gestructureerd en prettig klankbord. Het heeft mij geholpen “hardop tegen mijzelf te praten” en het maken van keuzes en beslissingen te vergemakkelijken. Dus weet je het eigenlijk wel, maar doe jij het nog niet… Tanja bellen!

Johan Truijen

Erfrechtspecialist, ENZO ERFRECHT

“Toen ik aan het werk ging bij een nieuwe organisatie voelde ik me na een paar maanden overspoeld door alles wat bleek te moeten worden veranderd, vernieuwd, aangepast. Tanja heeft mij toen in een structuurgesprek veel houvast kunnen bieden. Haar kritische, analytische vragen mondden uit in een helder, praktisch advies, waaruit bleek dat ze zelfs de kleine details uit mijn verhaal had gehoord en op juist waarde had weten te schatten. En ook niet onbelangrijk: Tanja weet het gesprek met relativerende humor te voeren! Die combinatie zorgt voor een grondig maar goed contact, dat je in staat stelt je open te stellen voor feedback. Dankzij Tanja’s interventie was ik meer in staat de juiste prioriteiten te stellen en efficiënter te werken. Mijn tijdsindeling is nu beter, mijn werk gestructureerder.”

Anoniem

Voorzitter muziekfestival

Toen ik er op mijn afdeling alleen voorstond om invulling aan de functie van regieverpleegkundige te geven, kon ik wel wat hulp gebruiken. Zo kwam ik bij het ‘VIP Focus’ traject van Tanja. Samen hebben we alle werkzaamheden in kaart gebracht en een plan gemaakt hoe ik ze gedaan kon krijgen. Dat zorgde voor overzicht en daarmee ook veel rust. Het schema dat ik daarna ontving, was heel fijn en heel duidelijk. Daardoor werd in één oogopslag inzichtelijk wat ik doe en hoe ik het wil aanpakken. Het werd duidelijk dat ik meer doe dan wat ik dacht in de tijd die ik ervoor heb. De terugkoppeling en lijst met vragen zorgde ervoor dat ik dieper ging nadenken. Door de sessies kan ik nu beter hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Ik heb overzicht over wat ik doe en de komende tijd ga doen. Dat geeft rust”.

Naomi Stokman-Rohmer

Regieverpleegkundige , Spaarne Gasthuis

Denk jij nu..

 

‘Hoezo levert het tijd op? Volgens mij kost het me juist extra tijd en ik heb het al zo druk…’. 

Het gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ klopt hier helemaal. Als je tijd besteedt aan een overzicht, aan wat jij belangrijk vindt en een goede aanpak, dan ga daarna niet alleen recht op je doel af, maar maak je ook keuzes waardoor je niet meer alles hoeft te doen.

 

‘Mijn werk is zo’n chaos, dat moet ik eerst opruimen…’.

Ho stop! Je hoeft niets op te ruimen, te structureren of te organiseren voordat je bij mij aanklopt. Kom met chaos, met wat er  nu is, met halve aantekeningen. Je bent enorm welkom, precies zoals het is. Niets is voor mij te gek.

 

‘Iedereen denkt dat ik het allemaal prima alleen af kan…’  

Zelf was ik ook de laatste persoon die om hulp vroeg. Ik was immers als projectleider ingehuurd en vond dat ik door de mand zou vallen als ik aangaf vast te zitten. Daarmee is destijds veel tijd verloren gegaan.
Het wordt alleen maar lastiger als je jouw opdrachtgever straks moet vertellen dat niet af is wat je hebt afgesproken. Dan is het makkelijker om aan te geven dat je nu hulp kunt gebruiken om daarna sneller resultaten te boeken.  

 

‘Ik weet zelf best wel wat ik moet doen om orde in de chaos te scheppen, ik moet er alleen even tijd voor maken…’  

Zelfs als je tijd hebt gemaakt, is de kans groot dat de chaos blijft. Dat hebben de meeste mensen en dat is logisch. Iedereen heeft zijn blinde vlekken. Juist dan helpt het om helemaal uit de dagelijkse praktijk te stappen en met vragen en suggesties de chaos te ontwarren en de logica weer boven tafel te krijgen. Zodat daarna keuzes gemaakt kunnen worden en een strak plan.

 

‘Ik heb al een aantal cursussen time-management gedaan. Die moet ik er alleen weer even bijpakken…’

In tips, methoden en adviezen alleen geloof ik niet zo. Als dit voor je zou werken, had je het al wel gedaan toch?! Waar ik wel in geloof, is met jou te kijken hoe je die kunt integreren in de dagelijkse praktijk. Naast andere methoden, zoals bijvoorbeeld projectmatig werken en een aanpak voor jouw gesprekken. Samen onderzoeken wat nodig is om jouw doelen te halen.