Kern

Alle outlines in één oogopslag helder

Van idee naar overzicht

 

Oké, je hebt een doel voor ogen, je hebt tijd ingeruimd en bent klaar om met dat doel aan de slag te gaan. Maar nu? Waar ga je beginnen? Welke onderwerpen vragen aandacht en hoe gedetailleerd moet dat dan zijn?

Je wilt snel en eenvoudig zicht krijgen op de vorm en de richting van jouw project. Je wilt het voor je zien, zonder te verzanden in uitgebreide plannen en documenten.  Samen gaan we aan de slag om jouw project in de steigers te zetten, om naar de kern van het project te gaan.

Hoe gaan we dat doen?
We nemen een dagdeel de tijd voor vragen en antwoorden die de basis vormen van elk project. Vragen die richting geven aan de dialoog over het waarom en hoe?
De antwoorden op de vragen komen terug op een samenhangende, overzichtelijke en beknopte plaat; het Project Canvas.

Het Project Canvas is een hulpmiddel om de hoofdlijnen zichtbaar te maken en te beoordelen of het project wel nuttig en haalbaar is. 

Met deze kennis kun je gericht aan de slag en besluiten nemen over de vorm en de aanpak.  Misschien lijkt de tijd die je nu besteed aan het vormgeven van je project op tijdverspilling, je wilt liever direct aan de slag. Maar neem van mij aan dat je die tijd later in het project ruimschoots terugverdient! Wie weet zie je nu dat het veel handiger is om een ander resultaat te formuleren of een andere aanpak. En door de scope te bepalen weet je ook wat je wel en niet gaat aanpakken. Nu bedenken of het nuttig en haalbaar is en wat is de scope wordt, scheelt straks dus een hoop geld, tijd en frustratie.

De uitwerking van het Canvas krijg je naderhand van mij.

 

Wat levert het je op:

1. Heldere uiteenzetting op de hoofdlijnen van je project

2. In één oogopslag is de kern van het project duidelijk

3. Een moment om te besluiten of de doelstelling die je voor ogen had op dit moment nuttig en haalbaar.

 

Kosten € 200 excl. BTW.